TEST

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

ETSTEST

Stay Connected & Follow  TESTE

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference
  /  2024   /  Het is bijna zover! Alles wat je moet weten over After Summer Festival 2024

Het is bijna zover! Alles wat je moet weten over After Summer Festival 2024

Nog een paar dagen totdat het feest losbarst in Rijssen. Hét zomerfeest van Rijssen keert jaar terug op vrijdag 13 en zaterdag 14 september.

Het belooft een geweldig weekend te worden met vele hoogtepunten. Op vrijdagmiddag starten we om 16:30 met ‘t Rijssens Bedrijvenuurtje en knallen we door met onze heerlijke energieke coverband ‘Black Tie Monkey Squad’.

Op zaterdag doen we het nog eens dunnetjes over en zetten we de tent op z’n kop met Outsiders en Jannes. Beide avonden draait onze vaste DJ, ‘DJ Lars’ natuurlijk weer heerlijke plaatjes.

Koop je kaartje voor het te laat is! .

De kaartverkoop gaat als een speer! We liggen voor op de verkoop vorig jaar en toen waren we op zaterdag compleet uitverkocht. Gaat het dit jaar weer gebeuren? Het lijkt er wel op. Loop dus niet het risico dat je er naast grijpt en zorg dat je op tijd je kaartje binnen hebt!

Programma .

‘t Rijssens Bedrijvenuurtje


Vrijdag trappen we vanaf 16:30 af met ‘t Rijssens Bedrijvenuurtje. De gezelligste VrijMiBo voor jou en je collega’s, vrienden of familie. Niemand minder dan de barbecuemeesters van Kolenboertje uit Enter zullen het eten verzorgen tijdens het bedrijvenuurtje. Zij maken de mooiste barbecuegerechten op de kamado’s. Dat betekent naast een hoop gezelligheid ook nog eens culinair genieten.

Alle bezoekers zullen bij binnenkomst 4 munten krijgen en kunnen genieten van heerlijk eten. De all-in prijs voor het bedrijvenuurtje is €30,00. Kaarten zijn tot woensdag uitsluitend te verkrijgen via de website.

* Het feest is voor iedereen toegankelijk en je hoeft niet per se namens een bedrijf te komen.

 

Vrijdagavond 18+


Vanaf 19:30 start het avondprogramma met DJ Lars. Hij weet als geen ander hoe de sfeer erin te krijgen en jullie al helemaal in de stemming zijn voor de energieke show van Black Tie Monkey Squad. Deze coverband zet de tent op zijn kop met de beste hits van toen en nu! De avond duurt tot 1:00.

Kaarten voor het vrijdagavondprogramma zijn €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur.

 

Zaterdagavond 16+


Zaterdag belooft minstens zo spectaculair te worden! We trappen om 19:30 af met DJ Lars. Vanaf 21:30 betreedt Outsiders het podium. Deze rebelse DJ is gewapend met keiharde knallers zoals Kali en Flitsmeister, en Gimme Bass. Maar als afsluiter vanaf 0:00 hebben we niemand minder dan volksheld Jannes, die met zijn onvergetelijke hits zoals Eleonora de avond compleet maakt. De avond duurt tot 1:00.

Kaarten voor het zaterdagavondprogramma zijn €15,00 in de voorverkoop en €20,00 aan de deur.

Hieronder vind je de timetable.

Timetable .

Sponsoren en vrijwilligers .

After Summer Festival had niet georganiseerd kunnen worden zonder de geweldige hulp van meer dan 70 sponsoren. Door financiële en materiële bijdragen van bedrijven is het mogelijk om een feest van deze schaal te kunnen organiseren. De organisatie is de sponsoren dan ook enorm dankbaar. Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor de 80 vrijwilligers die ons komen helpen voor, tijdens en na het feest.

Het weer .

Hoewel we een graadje of 23 graden en heerlijk nazomerweer hadden besteld, moeten we het doen met 17 graden. Het lijkt in ieder geval beter te worden dan de afgelopen dagen. Het veld ligt er in ieder geval nog goed bij, maar we hebben uit voorzorg rijplaten neergelegd bij de toiletten en voor de muntenbalie. Hierdoor hopen we er een zo’n min mogelijke modderboel van te maken.